You are here: Home » Accessoires » Italiaanse design laptoptas

Italiaanse design laptoptas

geschreven door Constance

Via Yvette (van het tassenmerk GABS) ben ik terecht gekomen bij de website van NeoBrera en hier verkopen ze hele mooie (dames) laptoptassen. (Ofwel: hebben, hebben, hebben.)

De merken van NeoBrera zijn exclusief in de Benelux te koop en zijn ontwikkeld voor de (Nederlandse) vrouw van nu met stijl en het zijn zeker geen massaproducten.  De Speetway modellen Londra en Colosseo (uit de Roma serie) zijn uitermate geschikt voor het meenemen van je laptop, en de Parioli (ook uit de Roma serie) biedt plaats aan een klein netbook.

De Speetway tassen zijn een combinatie tussen leer en stof, en de stof is op een hele bijzondere manier verwerkt. En aan de binnenkant zijn er voldoende vakken (met ritsen) om, niet alleen je laptop/netbook,  maar ook je mobieltje, portemonnee en andere zaken in op te bergen.

NeoBrera verkoopt ook nog tassen van de merken Phidelio en Sabina Bags en de sieraden van Clizia Ornato.

De online winkel van NeoBrera is absoluut de moeite waard om eens iets exclusiefs Italiaans aan te schaffen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com