Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • BIC lanceert nieuwe Star Wars artikelen BIC lanceert nieuwe Star Wars artikelen
  • De vernieuwde Microsoft Surface Arc Mouse ligt in de winkels De vernieuwde Microsoft Surface Arc Mouse ligt in de winkels
  • Mail & Win; Logitech Silent Mouse Mail & Win; Logitech Silent Mouse
  • Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires
  • Colgate lanceert speciale tandenborstel met ingebouwde whitening pen Colgate lanceert speciale tandenborstel met ingebouwde whitening pen
  • Acer lanceert de Iconia Tab 10 Acer lanceert de Iconia Tab 10
ladygadgets

Gadget Test: Bamboo Fun

Begin deze maand heb ik al gemeld dat ik de Bamboo Fun Pen & Touch (maat M) heb ontvangen en dat ik deze ook zou gaan testen. Ik heb al eens eerder het kleine model van de Bamboo Fun thuis gestuurd gekregen en deze beviel mij toen ook al prima. (Dit testrapport kan je nalezen.)

Aangezien ik al een aantal jaren niet meer met een muis werk, maar met de Bamboo One (het meest simpele model tablet) hoefde ik niet te wennen aan de Bamboo Fun Pen & Touch, maar ik kan me wel voorstellen dat het, als je overschakelt van muis naar tablet/pen, behoorlijk wennen is. In het begin was ik ook regelmatig mijn pen kwijt, maar bij de Pen & Touch is daar een heel mooi lusje voor gemaakt. Met de Bamboo Fun Pen & Touch kan je niet alleen ‘muizen’ dmv. de bijgeleverde pen, maar ook  je vingers kan je gebruiken om te scrollen, teksten en links aan te klikken etc. (Dus ideaal als je je pen kwijt bent.)

Wat ik verder erg leuk vindt is zijn de Bamboo Mini’s. Zo kun je je eigen foto’s bewerken of retoucheren, foto’s beheren en personaliseren. (En met Bamboo Dock kan je bijv. de Mona Lisa een snor en een baard geven en deze ook weer weghalen.) Verder kan je verschillende uitbreidingen kopen zodat je je brieven en emails van een echte handtekening kan voorzien of om aantekeningen te maken.

Als je je bedenkingen hebt of je ben gewoon nieuwsgierig of een Bamboo Tablet iets voor jou is, kijk dan of je er eentje bij een vriend of vriendin kan lenen. En mijn ervaring is dat als je eenmaal gewend bent aan een Bamboo je eigenlijk nooit meer een muis wilt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?