You are here: Home » Columns » Oktober woon- en interieurbeurs maand

Oktober woon- en interieurbeurs maand

geschreven door Constance

Het duurt nog even. Eerst hopelijk nog mooie (na)zomerdagen en dan is het weer tijd om de focus naar binnen (lees interieur) te richten. Eind september en oktober staan in het teken van wonen. De nieuwe trends worden dan gepresenteerd op bijvoorbeeld de Woonbeurs in Amsterdam of zelfs al eerder in Maastricht. Twee woonbeurzen hieronder uitgelicht.

Amsterdam

Dè woonbeurs is natuurlijk in Amsterdam. Zoals elk jaar zullen de diverse woonbladen in diverse hallen hun kijk geven op woonmode en daarbij voor elke doelgroep tips en trends laten zien. Ook dit jaar is de beurs open  op twee zondagen. In 2010 vindt de Woonbeurs Amsterdam plaats van zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober in de Amsterdam RAI.

Maastricht

De beurs onder het motto “Woon Mooi” wordt dé nieuwe woonbelevingbeurs die zich richt op de consument die steeds meer waarde hecht aan een mooi (t)huis en op zoek is naar inspiratie, advies en productaanbod op het gebied van wonen. Deze beurs werkt met thema’s: die ze belevingswerelden noemen. Deze  zorgen dat de bezoeker zoekt wat hij vindt. De vier werelden zijn Interieur & Decoratie, Accessoires, Outlet en Bouw & Tuin. Een mooi excuus om in ieder geval een of twee nachten te boeken in een leuk design hotel en naast de beurs ook in de stad te gaan(woon)shoppen. Wil je weten of er bij jou in de buurt een regionale interieurbeurs is kijk dan op deze site hier staan ze op een rijtje vermeldt.

 Laat het najaar maar komen, we kunnen in het hele land inspiratie opdoen om het interieur  te veranderen!

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Tweets die vermelden Oktober woon- en interieurbeurs maand - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 20 augustus 2010 - 10:07

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Meubelsonline en wonen, Mart Renes. Mart Renes heeft gezegd: Oktober woon- en interieurbeurs maand http://bit.ly/akRZxr […]

Reageer
Tweets die vermelden Oktober woon- en interieurbeurs maand - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 20 augustus 2010 - 10:07

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Meubelsonline en wonen, Mart Renes. Mart Renes heeft gezegd: Oktober woon- en interieurbeurs maand http://bit.ly/akRZxr […]

Reageer
Tweets die vermelden Oktober woon- en interieurbeurs maand - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 20 augustus 2010 - 10:07

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Meubelsonline en wonen, Mart Renes. Mart Renes heeft gezegd: Oktober woon- en interieurbeurs maand http://bit.ly/akRZxr […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com