You are here: Home » Shoppen » Montblanc sieraden

Montblanc sieraden

geschreven door Constance

De sieradenlijn van Montblanc wordt uitgebreid met 2 ringen, en deze heten ‘La Dame Blanche Etoile de Montblanc’.

Dit is een combinatie van de magie van de ‘La Dame Blanche’ sieraden met het design van de ‘Etoile de MontBlanc’ pennen. De ringen zijn gemaakt van goud met onyx of witte agaat en zijn omlijst met diamanten. De kleuren van de stenen in deze ringen, wit en zwart, zijn het symbool van Montblanc en zijn gelijkertijd ook 2 klassieke kleuren. In het najaar kan je terecht bij alle Montblanc winkels voor deze bijzondere sieraden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?