You are here: Home » Gadget nieuws » LG Optimus serie

LG Optimus serie

geschreven door Constance

LG lanceert de nieuwe LG Optimus Serie, een lijn van innovatieve producten met de allernieuwste mobiele technologie.

De lijn zal bestaan uit een reeks verschillende apparaten en toestellen die van uiteenlopende besturingssystemen gebruikmaken. Binnen de reeks valt ook een Android Tablet. De smartphones en tablets gaan van een instapmodel t/m de meest uitgebreide modellen. In de tweede helft van dit jaar zal LG wereldwijd circa 10 nieuwe smart devices onder het LG Optimus-label introduceren.

De LG Optimus Serie is het resultaat van een onderzoek onder consumenten en gebruiksvriendelijkheid en een snelle reactietijd van het toestel scoorden hoog op het wensenlijstje. Er komen 2 Android-smartphones aan; de LG Optimus One with Google en de LG Optimus Chic.

De LG Optimus One with Google biedt de allernieuwste mobiele features van Google en zorgt ervoor dat gebruikers naadloos contact kunnen maken met alle internetdiensten van Google en Google Android Market. De LG Optimus Chic speelt in op de Fashionista want bij deze telefoon is erg gelet op design.

Later dit jaar komt LG ook met zijn eerste tablet. Deze tablet draait ook op Android, maar is veel dunner en lichter van gewicht dan andere toestellen die op dit moment op de markt zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com