Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Lever oude schoenen in voor de Kledingbank Lever oude schoenen in voor de Kledingbank
  • Lever oude schoenen in voor geld Lever oude schoenen in voor geld
  • Pink Ribbon: Roze leesbril Pink Ribbon: Roze leesbril
  • Manfield en Pink Ribbon Manfield en Pink Ribbon
  • Manfield lanceert nieuwe schoenenlijn Manfield lanceert nieuwe schoenenlijn
  • Pink Ribbon Pink Ribbon
shoppen

Manfield Black Label

Vorige week heeft Manfield een nieuw merk gelanceerd, nl. Black Label by Manfield.

Black Label by Manfield is hele exclusieve, stylish en luxe lijn voor mannen en vrouwen en de schoenen liggen vanaf september as. in de Manfield winkels. En elke Black label schoen wordt met de hand gemaakt en zijn ontwikkeld volgens de catwalktrends uit Milaan, New York en Parijs. En voor de prijs hoef je het niet te laten want deze mooie schoenen gaan tussen de euro 100,- en euro 190,- per paar kosten! En dat is toch geen geld voor een paar exclusieve handgemaakte schoenen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?