You are here: Home » Shoppen » Barbie Black Label

Barbie Black Label

geschreven door Constance

Niet alleen heeft Manfield een Black Label lijn, ook Barbie heeft de Barbie Basics Black Label serie.

Deze nieuwe Barbie’s (in het totaal 12 verschillende poppen) zijn allen gekleed in een de bekende LBD en de Barbie’s zijn allemaal anders. Dat geldt voor hun haar- en huidskleur, maar ook voor hun haarstijl (heel kort, kort of lang haar), de LBD en de bijpassende schoenen. Bij de Bijenkorf kan je tijdens de ‘Barbie loves de Bijenkorf’ maanden de Barbie Black Label serie kopen en gelijk de bijzondere Barbie tentoonstelling bekijken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?