You are here: Home » Accessoires » iPad hoesjes

iPad hoesjes

geschreven door Constance

Ben je al in het gelukkige bezit van een iPad of sta je hoog op de Nederlandse wachtlijst?

Dan moet je natuurlijk wel een mooi hoesje hebben zodat je (kostbare) iPad niet kan beschadigen. Bij Dress My Mac kan je terecht voor verschillende type hoezen/covers en screenprotectors. Sena Cases heeft verschillende modellen en deze zijn altijd van soepel leer gemaakt en zijn in diverse kleuren te koop. Ben je een sportiever type dan zijn de neopreen covers van Built NY je van het. En het kan geen kwaad om het iPad scherm te beschermen dmv. een screenprotector.

Bij Dress My Mac kan je ook allerlei covers en hoezen kopen voor je iPhone, MacBook en iPod accessoires.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com