You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Gadget Test: JBL speaker dock

Gadget Test: JBL speaker dock

geschreven door Constance

Ik krijg deze week het allernieuwste speakerdock van JBL thuis gestuurd voor een test, en dat is de On Stage micro II speaker dock.

De JBL On Stage II is zo klein en licht dat ie gemakkelijk mee kan in je reis- of strandtas en door de AAA-batterijen kan hij zelfs 24 uur lang non-stop spelen. Eigenlijk is de On Stage II speciaal voor de iPod of iPhone gemaakt maar je kunt ook alle andere merken en typen MP-3 spelers gebruiken. Als je een iPhone hebt, wordt deze ook gelijk opgeladen terwijl je naar je muziek luistert. En met de afstandsbediening hoef je niet eens op te staan om je speaker dock te bedienen.

De On Stage micro II is te koop in het zwart en het wit en ik hoop dat ie morgen bij mij wordt afgeleverd, want ik ben nl. morgen jarig en dan kan ie gelijk gebruikt en getest worden. Dus wordt vervolgd…..

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com