Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak
  • IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting
  • Test; Smartphone accessoires Test; Smartphone accessoires
  • Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank
  • Test; Samsung Galaxy S6+ Edge accessoires Test; Samsung Galaxy S6+ Edge accessoires
  • Leitz snellader op creditcard formaat Leitz snellader op creditcard formaat
ladygadgets

Gadget Test: JBL speaker dock

Ik krijg deze week het allernieuwste speakerdock van JBL thuis gestuurd voor een test, en dat is de On Stage micro II speaker dock.

De JBL On Stage II is zo klein en licht dat ie gemakkelijk mee kan in je reis- of strandtas en door de AAA-batterijen kan hij zelfs 24 uur lang non-stop spelen. Eigenlijk is de On Stage II speciaal voor de iPod of iPhone gemaakt maar je kunt ook alle andere merken en typen MP-3 spelers gebruiken. Als je een iPhone hebt, wordt deze ook gelijk opgeladen terwijl je naar je muziek luistert. En met de afstandsbediening hoef je niet eens op te staan om je speaker dock te bedienen.

De On Stage micro II is te koop in het zwart en het wit en ik hoop dat ie morgen bij mij wordt afgeleverd, want ik ben nl. morgen jarig en dan kan ie gelijk gebruikt en getest worden. Dus wordt vervolgd…..

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?