You are here: Home » Fashion » Prada zonnebril

Prada zonnebril

geschreven door Constance

Ben je nog op zoek naar een nieuwe zonnebril voordat je naar zonnige oorden vertrekt?

Miuccia Prada heeft een wereldreis gemaakt en is teruggekomen met een geweldig idee: zonnebrillen die de namen dragen van bekende wereldsteden.

Deze collectie heet de Postcards collectie en de bril is er 1 model, maar de kleurencombinatie’s wisselen elke keer. Zo heeft Los Angeles lichtroze glazen, Milaan is gecombineerd met groen en Parijs is transparant met lichtgrijs. En voor een echte Prada valt de prijs mee, euro 160,- per stuk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?