Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Affordable Art Fair Amsterdam Affordable Art Fair Amsterdam
  • Affordable Art Fair Amsterdam 2015 Affordable Art Fair Amsterdam 2015
  • IKEA opent kunst Pop-up store IKEA opent kunst Pop-up store
  • IKEA opent kunst Pop-up store IKEA opent kunst Pop-up store
  • Donder en bliksem in je huiskamer Donder en bliksem in je huiskamer
  • Parket en vloerverwarming: 100% jazeker garantie! Parket en vloerverwarming: 100% jazeker garantie!
wonen

Michael Jackson in Mozaïek by Milovito

In mijn ogen is/was Antoni Gaudi een groot architect en beeldend kunstenaar. De Sagrada Familia en Park Güell in Barcelona zijn meester-ontwerpen waar je niet op uitgekeken raakt. Wat mij inspireert zijn de oneindige mogelijkheden die een groot aantal kleine steentjes vormen. Mozaïek is een ware kunstvorm, verwerkt in muren en vloeren.

Ook in huis is de toepassing van mozaïek oneindig. Hoewel voornamelijk gebruikt is de zogenaamde ‘ natte ruimtes’  zoals badkamer en toilet, is gebruik in andere ruimtes ook zeker niet ondenkbaar. Zo viel mijn oog laatst op een be-mozaïekte woonkamerwand van een foto van Michael Jackson.

Enig speurwerk bracht me bij een Nederlandse onderneming, Milovito genaamd. Milovito heeft meer dan honderd verschillende tegeltjes. En in tegenstelling tot de meeste andere aanbieders, kan je bij Milovito zelf ontwerpen en een patroon samenstellen. Kijk! Het vraagt wat van je creativiteit, maar dan heb je ook iets unieks in je interieur.

Cécile van de Ven, InterieurTipgever Utrecht Zuid

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?