You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Muisarm?

Muisarm?

geschreven door Constance

Heb je last van een muisarm en wil je je muis niet de deur uitdoen?

Ga dan eens aan de slag met een vingermuis. (Klinkt trouwens wel een dubbelzinnig.) De vingermuis is ook geschikt voor designers, gamers en iedereen die veel aan de computer zit en kan ook onderweg, in de trein of thuis gebruikt worden. Je sluit hem aan op een USB-poort en kan meteen aan de slag. Hij weegt maar 1/4 van het gewicht van een conventionele muis en door zijn innovatief design worden spieren en gewrichten minder belast. Klikken en scrollen doet u met duim en wijsvinger terwijl je hand in een natuurlijke positie rust. Je kan er ook mee schrijven of typen en je hebt geen muismat nodig.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VAR89kweEis[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com