You are here: Home » Fashion » Claudio Ferrici introduceert de Djongo

Claudio Ferrici introduceert de Djongo

geschreven door Constance

Ties Ament is met het idee gekomen en Claudio Ferrici heeft haar idee uitgebracht, de Djongo.

De Djongo is een holster/bodystrap en hier kan je verschillende soorten pockets (platte tasjes) op vastklikken. Je kunt hierdoor de Djongo perfect onder je colbert of jasje dragen en toch al je kostbaarheden (mobiele telefoon, pasjes, sleutels) bij je dragen zonder dat alles uit je zakken bulkt. En ook voor vrouwen die geen tas meewillen of kunnen nemen is de Djongo een perfecte oplossing. Natuurlijk is ook ideaal voor een feestje of een festival want je hebt je handen vrij en toch heb je alles bij je, wat je nodig hebt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com