Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Doro introduceert 3 nieuwe telefoons Doro introduceert 3 nieuwe telefoons
  • PLOX, handige mobiele oplader PLOX, handige mobiele oplader
  • Logeren via Airbnb Logeren via Airbnb
  • Milo stand ofwel houder voor mobiele telefoon Milo stand ofwel houder voor mobiele telefoon
  • Je mobiel is geld waard Je mobiel is geld waard
  • Tests op ladygadgets.blogo.nl Tests op ladygadgets.blogo.nl
shoppen

Claudio Ferrici introduceert de Djongo

Ties Ament is met het idee gekomen en Claudio Ferrici heeft haar idee uitgebracht, de Djongo.

De Djongo is een holster/bodystrap en hier kan je verschillende soorten pockets (platte tasjes) op vastklikken. Je kunt hierdoor de Djongo perfect onder je colbert of jasje dragen en toch al je kostbaarheden (mobiele telefoon, pasjes, sleutels) bij je dragen zonder dat alles uit je zakken bulkt. En ook voor vrouwen die geen tas meewillen of kunnen nemen is de Djongo een perfecte oplossing. Natuurlijk is ook ideaal voor een feestje of een festival want je hebt je handen vrij en toch heb je alles bij je, wat je nodig hebt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?