You are here: Home » Advertorial » Very Good Trip, het verhaal gaat door

Very Good Trip, het verhaal gaat door

geschreven door Constance

Er is momenteel al meer dan 2.500 km. gereisd door de 8 Very Good Trip teams en ze beleven geweldige avonturen in Europa. Het programma is leuk maar wel intens: ongelooflijke en ongewone uitdagingen, adrenaline stroomt door hun lichaam en soms hebben ze het gewoon zwaar, maar het einde is nog niet in zicht want er staat de kandidaten nog heel wat te wachten.

Wil je weten hoe het Nederlandse team (Rob en Denise) het doet, kijk dan even op hun Teamsite, Facebook of Twitter.

Maar let op, want de kandidaten hebben nog minder 10 dagen om als beste te eindigen en hun avonturen met jullie allen te delen, want jullie kiezen het winnende team.

Na 2 weken rijden hebben het Engelse en het Franse team het strijdtoneel verlaten, en voor hen in de plaats zijn er 2 nieuwe teams gekomen. Neil & Karen (UK) en de Bros Brothers (Frankrijk) en zij zijn super gemotiveerd want zij hebben heel wat in te halen. En er zijn niet alleen 2 nieuwe teams maar nu (halverwege het grote avontuur) krijgen de deelnemers ook de mogelijkheid om te rijden in de New Coupé Roadster, de Renault Wind en dit model staat nog nergens in de showrooms!

Van Franfurt naar Brugge en van Troyes naar Portofino, de teams zijn al door meer dan 15 Europese steden gereist en hebben de bijzondere en soms ook grappige uitdagingen energiek uitgevoerd. Soms zijn ze zelfs over hun limiet gegaan om toch maar als winnaar uit de bus te komen.Andere hebben hun grootste angsten moeten overwinnen, doordat er ook extreme dingen gedaan moesten worden zoals bungee jumpen van de hoogste brug in Europa of een ballonvaart te maken. Maar ook hebben de teams onverwachte dingen gedaan; ijs uitdelen in ruil voor een kus, bij een echtpaar in bed kruipen en een half uur blijven of onbekenden insmeren met zonnecrème.

Bovenop deze elementen is er elke vrijdag ook nog het ‘Ritueel’. Wat houdt het Ritueel in? Verzamel een aantal mensen rondom de auto en organiseer een gezamelijke sprong. Gemakkelijk?? Dat hangt helemaal van de kandidaten af. In week 2 vond het ritueel plaats om 7 uur in de ochtend en vind dan maar eens genoeg mensen die niet op weg zijn naar hun werk. En om ook onbekenden te vragen om mee te doen is geen gemakkelijke taak, zeker als je hun taal niet spreekt.  Je begrijpt dat de  VERY GOOD TRIP vol met verrassingen zit.

En op maandag staan er nieuwe updates online. En let op: volgende week maandag, 12 juli as., vindt de uitreiking van de sleutels plaats en kan je live bekijken wie de winnaars zijn geworden. Dus stem op het Nederlandse team, want net als het Nederlandse Elftal hebben zij ook onze steun heel hard nodig om te winnen! (Dit kan tot 9 juli, 18.00 uur.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com