You are here: Home » Design meubels » De VELUX daglichtspot by Lovegrove

De VELUX daglichtspot by Lovegrove

geschreven door Constance

Op 25 juni j.l. heeft mijn collega Interieur Tipgever Ingrid Gommers al gesproken over daglicht in de duisternis mbv de Solarspot, Solatube. Hierbij nog een vervolg met de……. Lovegrove van Velux.

De nieuwe dimensie van natuurlijk licht…

Verlicht je huis met daglicht in stijl. De VELUX daglichtspot by Lovegrove is een design lamp die de zon als lichtbron gebruikt.

 VELUX presenteert de nieuwe daglichtarmatuur voor de daglichtspot, ontworpen door de designer Ross Lovegrove. Deze design lamp gebruikt de zon als lichtbron.

 De bekroonde industrieel ontwerper Ross Lovegrove heeft, geïnspireerd door de natuur, gespeeld met organische vormen om een prachtig en exclusief ontwerp voor de VELUX daglichtspot te creëren.

Zelfs op een bewolkte winterdag, genereert de daglichtspot net zoveel licht als een traditionele 60W gloeilamp. Bedenk dan eens wat dit product aan daglicht kan produceren op een zonnige dag! De daglichtspot by Lovegrove verspreidt het natuurlijke licht zachtjes in uw hele kamer. U kunt hiernaast ook de intensiteit en de invalshoek van het daglicht reguleren. De daglichtspot is een eenvoudige, stijlvolle manier om je ruimte te transformeren met daglicht. De daglichtspot heeft een klassiek, maar toch creatief ontwerp dat mooi integreert in elk interieur.

De VELUX daglichtspot by Lovegrove won al een aantal belangrijke design awards. Zij ontving een medaille op Batimat 2009, en het is de winnaar van de “red dot design award – beste van het beste 2010” award voor de hoogste kwaliteit van het ontwerp.

Het zijn de details die het doen
De VELUX daglichtspot by Lovegrove is gemaakt van een trim ring met een spiegelende bol die hangt aan een dunne draad. De plafondring en de bol zijn uitgevoerd in een hoogglans gelakte ABS kunststof voor een schone, verfijnd uiterlijk.

Het monteren van een VELUX daglichtspot by Lovegrove is eenvoudig. Als u al een VELUX daglichtspot in uw huis gemonteerd heeft, hoeft u alleen de nieuwe plafondplaat by Lovegrove te kopen voor extra daglicht in uw interieur. De nieuwe trim wordt met twee schroeven eenvoudig en solide vastgezet aan uw VELUX daglichtspot.

Door: Milou Visser InterieurTipgever Flevoland e/o

Bron: Highlights van VELUX en VELUX

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com