Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak
  • IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting
  • Test; Smartphone accessoires Test; Smartphone accessoires
  • Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank
  • Vrouwen vs mannen; wie zijn er voorzichtiger met hun data? Vrouwen vs mannen; wie zijn er voorzichtiger met hun data?
  • Test; Samsung Galaxy S6+ Edge accessoires Test; Samsung Galaxy S6+ Edge accessoires
ladygadgets

Gadget Test: Duracell oplaadmat, MyGrid

Ik heb afgelopen week, als een van de eersten in Nederland, de Duracell MyGrid thuis gestuurd gekregen.

De Duracell MyGrid is een matje waarop je je mobiele telefoon/smartphone of mp-3 speler kunt leggen en dan wordt ie automatisch opgeladen, maw. je hebt geen aparte oplader meer nodig. Want al die opladers zijn toch wel een bron van ergenis. (Ik snap zowieso niet waarom het onmogelijk is voor de fabrikanten om 1 type oplader te produceren, want zelfs mobiele telefoons van het zelfde merk hebben nog verschillende opladers.) Er kunnen op de MyGrid max. 4 apparaten tegelijk worden opgeladen en dit kan dmv. de Power Sleeve die je om je telefoon of mp-3 speler moet doen of dmv. Power Clip dat je in de opladeraansluiting steekt. Als er bijv. water op de MyGrid valt of je legt je sleutels op de mat dan schakelt de MyGrid zichzelf gelijk uit.

Ik heb gelijk de Duracell MyGrid aangesloten en getest en ik heb het idee dat de MyGrid ook sneller dan normaal mijn mobiele telefoon opgeladen heeft dan met de originele oplader. En het oplaadmatje neemt heel weinig ruimte in en kan overal neergelegd worden (en ziet er ook nog erg mooi uit). Ik ben erg enthousiast en vanaf oktober ligt de MyGrid in de winkels dus op tijd om cadeau te geven met Sinterklaas en Kerst.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?