You are here: Home » Accessoires » Gadget Test: Duracell oplaadmat, MyGrid

Gadget Test: Duracell oplaadmat, MyGrid

geschreven door Constance

Ik heb afgelopen week, als een van de eersten in Nederland, de Duracell MyGrid thuis gestuurd gekregen.

De Duracell MyGrid is een matje waarop je je mobiele telefoon/smartphone of mp-3 speler kunt leggen en dan wordt ie automatisch opgeladen, maw. je hebt geen aparte oplader meer nodig. Want al die opladers zijn toch wel een bron van ergenis. (Ik snap zowieso niet waarom het onmogelijk is voor de fabrikanten om 1 type oplader te produceren, want zelfs mobiele telefoons van het zelfde merk hebben nog verschillende opladers.) Er kunnen op de MyGrid max. 4 apparaten tegelijk worden opgeladen en dit kan dmv. de Power Sleeve die je om je telefoon of mp-3 speler moet doen of dmv. Power Clip dat je in de opladeraansluiting steekt. Als er bijv. water op de MyGrid valt of je legt je sleutels op de mat dan schakelt de MyGrid zichzelf gelijk uit.

Ik heb gelijk de Duracell MyGrid aangesloten en getest en ik heb het idee dat de MyGrid ook sneller dan normaal mijn mobiele telefoon opgeladen heeft dan met de originele oplader. En het oplaadmatje neemt heel weinig ruimte in en kan overal neergelegd worden (en ziet er ook nog erg mooi uit). Ik ben erg enthousiast en vanaf oktober ligt de MyGrid in de winkels dus op tijd om cadeau te geven met Sinterklaas en Kerst.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com