You are here: Home » Beauty » Mooie nagels

Mooie nagels

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar (voordelige) producten om je hand- en teennagels te versieren?

Het merk Essence (te koop bij de grotere Kruidvat filialen) heeft een compleet assortiment met zgn. ‘nailart’ producten. Zo hebben zij een nagel stempelset (met 7 verschillende symbolen) voor maar slecht euro 2,95 en deze set is uit te breiden met 2 losse stencils. Hou je meer van glitter en strass dan zijn er verschillende Nail Art Jewel sets te koop, met bijbehorende hulpmiddellen (pincets, lijm en speciale nagellak). Ook zijn er, voor de meer gemakzuchtigen onder ons, leuke nagelstickers te koop in diverse motieven. (Deze nagelstickers zijn er ook voor op je teennagels.) En alle prijzen liggen onder de euro 5,- per stuk!

En wil je weten hoe je het beste gebruik maakt van de Essence nagel stempelset, kijk dan vooral even naar onderstaand YouTube filmpje. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GKUPvsonu9A[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com