Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Tom Sebastian lanceert een beauty-balans supplement; BlissFuel Tom Sebastian lanceert een beauty-balans supplement; BlissFuel
  • Tivoli Audio heeft het Digitale Radio Keurmerk Tivoli Audio heeft het Digitale Radio Keurmerk
  • Tivoli Audio introduceert de PAL+ BT Tivoli Audio introduceert de PAL+ BT
  • Nieuwe covers voor de Tivoli Albergo+ radio Nieuwe covers voor de Tivoli Albergo+ radio
  • Tivoli Audio Albergo+ radio in nieuwe kleuren Tivoli Audio Albergo+ radio in nieuwe kleuren
  • Test; 3 verschillende DAB+ radio’s Test; 3 verschillende DAB+ radio’s
ladygadgets

Radio 10 Gold uitzending

Mijn vaste lezers weten dat ik elke donderdag rond de klok van 09.15 uur een telefonische colum heb bij Radio 10 Gold, tijdens de show van dj René Verkerk en stylist Tom Sebastian, in Toms Beautycase. De ene week gaat mijn colum over shoppen en de andere week over ladygadgets. De rest van de week hoor je Tom & René altijd samen tijdens het programma tussen 9 & 10 uur. Op maandag heeft Tom Sebastian altijd een aantal items die hij behandeld en de rest van de dagen is er altijd een kort item.

Nu is Tom Sebastian een weekje op taalvakantie (in Vught, jawel bij de nonnen) en hij heeft mij (!) gevraagd of ik de aankomende week Toms Beauty Case wil overnemen. Nu ben ik een paar weken geleden ook live in de uitzending geweest, maar dit was met Tom & René samen, maar morgen vanaf 9 uur sta ik er alleen voor, maar gelukkig wel met René als steun en toeverlaat. En ook verzorg ik de rest van de week de korte artikelen. Dus luisteren allemaal en ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ikzelf.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?