You are here: Home » Beauty » Radio 10 Gold uitzendingen

Mijn vaste lezers weten dat ik elke donderdag rond de klok van 09.15 uur een telefonische colum heb bij Radio 10 Gold, tijdens de show van dj René Verkerk en stylist Tom Sebastian, in Toms Beautycase. De ene week gaat mijn colum over shoppen en de andere week over ladygadgets. De rest van de week hoor je Tom & René altijd samen tijdens het programma tussen 9 & 10 uur. Op maandag heeft Tom Sebastian altijd een aantal items die hij behandeld en de rest van de dagen is er altijd een kort item.

Nu is Tom Sebastian een weekje op taalvakantie (in Vught, jawel bij de nonnen) en hij heeft mij (!) gevraagd of ik de aankomende week Toms Beauty Case wil overnemen. Nu ben ik een paar weken geleden ook live in de uitzending geweest, maar dit was met Tom & René samen, maar morgen vanaf 9 uur sta ik er alleen voor, maar gelukkig wel met René als steun en toeverlaat. En ook verzorg ik de rest van de week de korte artikelen. Dus luisteren allemaal en ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ikzelf.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com