Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
shoppen

Talkies Terras van het Jaar 2010

Zoals elk jaar, is ook dit jaar weer de Talkies van het jaar Award uitgereikt en dit jaar is de keuze gevallen op Restaurant Bridges in Amsterdam.

Restaurant Bridges (het restaurant van hotel Sofitel) was tijdens de uitreiking goed gevuld met BN-ers, zakenmensen, restaurateurs en andere genodigden. Gekleed in de dresscode ‘terras code’ werd er genoten, met natuurlijk een hapje en drankje, van de Kenzo modeshow en luxe lifestyle artikelen. Tatjana Simic (het covermodel van de Talkies Terras Special) overhandigde de Talkies Terras Award aan de General Manager van Sofitel Amsterdam The Grand, Robert-JanWoltering en restaurantmanager van Bridges,Jos van Hunen nadat ze samen met Kristina Bozilovic de cover van de Terras Special onthulde. Hiermee lanceerden zij de jaarlijkse Talkies Terras special met achterin het magazine de handige guide met de lekkerste terrassen van Nederland waar je deze zomer kunt genieten. Tevens werd dit jaar de iPhone applicatie van de guide gelanceerd.Vanaf nu vind je de lekkerste terrassen van Nederland via je iPhone. De sfeer was voortreffelijk en de lancering succesvol! De Talkies Terras Special 2010 ligt vanaf vanaf nu in de winkels.