Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
shoppen

Talkies Terras van het Jaar 2010

Zoals elk jaar, is ook dit jaar weer de Talkies van het jaar Award uitgereikt en dit jaar is de keuze gevallen op Restaurant Bridges in Amsterdam.

Restaurant Bridges (het restaurant van hotel Sofitel) was tijdens de uitreiking goed gevuld met BN-ers, zakenmensen, restaurateurs en andere genodigden. Gekleed in de dresscode ‘terras code’ werd er genoten, met natuurlijk een hapje en drankje, van de Kenzo modeshow en luxe lifestyle artikelen. Tatjana Simic (het covermodel van de Talkies Terras Special) overhandigde de Talkies Terras Award aan de General Manager van Sofitel Amsterdam The Grand, Robert-JanWoltering en restaurantmanager van Bridges,Jos van Hunen nadat ze samen met Kristina Bozilovic de cover van de Terras Special onthulde. Hiermee lanceerden zij de jaarlijkse Talkies Terras special met achterin het magazine de handige guide met de lekkerste terrassen van Nederland waar je deze zomer kunt genieten. Tevens werd dit jaar de iPhone applicatie van de guide gelanceerd.Vanaf nu vind je de lekkerste terrassen van Nederland via je iPhone. De sfeer was voortreffelijk en de lancering succesvol! De Talkies Terras Special 2010 ligt vanaf vanaf nu in de winkels.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?