You are here: Home » Gadgets » Mail & Win; Een Philips Blu-ray speler en een Blu-ray filmpakket

Mail & Win; Een Philips Blu-ray speler en een Blu-ray filmpakket

geschreven door Constance

Word jij gek van voetbal? Maak dan bij shoppen.blogo.nl kans op een  Philips Blu-ray speler BDP2500 (twv. euro 129,00) en een Blu-ray filmpakket (twv. euro 100,00) voor een heerlijke filmavond met vriendinnen want nu de voetbalgekte toeslaat, verdienen wij vrouwen het om verwend te worden.

blue-ray

Wat is er in deze voetbalweken beter dan een heerlijke avond films kijken met je vriendinnen? Daarom zijn wij met de Stichting Blu-ray Disc een een-tweetje aangegaan voor een heerlijke ladies only night. Met Blu-ray beleef je thuis films als nooit tevoren. Want Blu-ray brengt Chris Noth, Johnny Depp en Leonardo di Caprio tot leven. Met HD-beelden vijf keer scherper dan dvd en een kristalhelder geluid wordt film kijken echt genieten.

Als jij en je vriendinnen een avond verlost willen zijn van de voetbalgekte, beantwoord dan onderstaande twee vragen. Want alleen dan maak je kans op de  Philips Blu-ray speler BDP2500 en de beste vrouwenfilms op Blu-ray! Mail je antwoorden, naam en adresgegevens voor 11 juli as. naar shoppen.blogo.nl@gmail.com en wie weet win jij de Philips Blu-ray speler BDP2500 en het Blu-ray filmpakket.

  • Kun je op een Blu-ray speler ook dvd’s afspelen: Ja of Nee?
  • Waarom moet jij een avond verlost worden van de voetbalgekte?

En de onderstaande films krijg je bij de Philips Blu-ray speler cadeau.

  1. The Blight Sight: De film vertelt het waargebeurde verhaal van Micheal Oher (Quinton Aaron), een jonge, dakloze Afro-Amerikaanse jongen. Michael wordt op een avond opgemerkt door Leigh Anne Touhy (Sandra Bullock) en omdat hij geen slaapplaats heeft biedt Leigh Anne hem onderdak aan. Vanaf dat moment leert ze hem kennen als een zachtaardige jongen die een zware jeugd heeft gehad en ze besluit om hem te helpen met zijn schoolprestaties, om in het footballteam te komen, maar ook simpelweg met nieuwe kleren. Al snel knapt Micheal op en begint zich beter te voelen, maar of het voldoende is?
  2. Alice in Wonderland: The Walt Disney Studios en visionair regisseur Tim Burton brengen een waar episch 3D avontuur. Samen geven ze een magische twist aan het zeer geprezen sprookje Alice In Wonderland. We volgen de 19-jarige Alice die terugkeert naar de magische wereld die ze voor het eerst betrad als klein meisje en zien we dat zij zich weer herenigd met haar jeugdvrienden: Het Witte Konijn, Tweedledee en Tweedledum, de Muis, de Rups, de Cheshire Kat en natuurlijk de Mad Hatter. Alice beleeft een fantastische reis op zoektocht naar haar ware bestaan, waarin ze probeert een einde te maken aan het regime van de rode koningin.
  3. Australia: Lady Ashley, een Engelse aristocrate (Nicole Kidman), verlaat haar luxe leventje en trekt het Australische binnenland in. Ze ontmoet een ruige veedrijver (Hugh Jackman) die haar helpt haar ranch te beschermen. Samen vertrekken ze op een overweldigende reis door de mooiste en de meest afgelegen gebieden ter wereld. Als ze elkaar kwijtraken in Darwin, dat wordt gebombardeerd door de Japanse strijdkrachten, doen ze er alles aan om te overleven en elkaar terug te vinden. Regisseur Baz Luhrmann combineert passie, liefde en avontuur met overweldigende beelden van het Australische landschap in deze prachtige en spectaculaire film.
  4. Ugly Truth: Katherine Heigl en Gerard Butler spelen de hoofdrollen in deze waanzinnig grappige komedie over de strijd tussen de seksen. Abby Richter is een naar romantiek verlangende ochtendshow producer die haar zoektocht naar Mr. Perfect nog niet heeft opgegeven. Haar carrière heeft haar nog geen windeieren gelegd…tot haar baas Mike Chadway (Gerard Butler) in dienst neemt, een echte macho die belooft om de harde waarheid over mannen en vrouwen voor eens en voor altijd duidelijk te maken.
  5. It’s Complicated: Tweevoudig Oscar®winnares Meryl Streep*, Steve Martin en Alec Baldwin vertolken de hoofdrollen in deze hilarische kijk op trouwen, scheiden en alles wat daartussenin ligt. Dit is het verhaal van Jane Adler en haar ex-man Jake. 10 jaar geleden heeft hij haar verlaten voor een veel jongere vrouwe. Maar nu wil hij haar terug. Architect Adam (Steve Martin), die is ingehuurd om Jane’s keuken te verbouwen, raakt betrokken bij hun hernieuwde romance. Adam komt zelf net bij van een echtscheiding en valt voor Jane. Maar hij beseft al gauw dat hij deel uitmaakt van een liefdesdriehoek. Sounds complicated? It is! “It’s Complicated”, de nieuwe filmhit van schrijver/regisseur Nancy Meyers (The Holiday, Something’s Gotta Give, What Women Want), is een feelgood comedy die je zeker zal laten lachen.

blind-sightaliceaustraliaugly truthit's complicated

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com