Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
shoppen

Win een reis voor 4 naar Frankrijk

Afbeelding 1
Hoe vaak heb je al de kreet gehoord dat Frankrijk een geweldig vakantieland is maar dat de Fransen zo arrogant zijn? Er wordt vaak gezegd dat mixen met andere culturen voor de Fransen wel heel moeilijk is. Ik kan mij voorstellen dat de Fransen trots zijn op hun land. Ze hebben heerlijk eten, geweldige wijnen en zijn goed gekleed. De Fransen willen juist graag laten zien dat zij heel goed kunnen mixen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dbzwr9FMqMA [/youtube]

Het Frans bureau voor toerisme heeft daarom het bekende concept “will it blend” genomen om dit te bewijzen. “Will it mix” laat zien wat er gebeurt als je de Fransen in de mix gooit met de rest van Europa.

Je kunt met jouw eigen ogen zien of zij goed mixen met andere culturen. Wordt vrienden met Frankrijk op Hyves en/of Facebook en vertel op het prikbord/forum wat jouw beste mix is voor een geslaagde vakantie in Frankrijk. De twee leukste ideeën worden beloond met een vakantie in Frankrijk voor 4 personen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?