You are here: Home » Fashion » Een Ford Ka cadeau bij aankoop van een tas

Een Ford Ka cadeau bij aankoop van een tas

geschreven door Constance

De Nederlandse ontwerper Daryl van Wouw heeft een speciale tas ontworpen en als je deze it-tas koopt krijg je gelijk een limited edition Ford Ka erbij.

tas ford ka

Ford heeft met de Ka Couture een serie van speciale Ford Ka gelanceerd en richt zich helemaal op de fashionista. De First Edition wordt ontworpen door Daryl van Wouw, in een oplage van 250 stuks.

De darylvanwouw-tas heeft een geplooid lijnenspel en een verstelbare lus. Je krijgt als Ford Ka eigenaresse niet alleen deze unieke tas maar je mag ook een item uit de tassencollectie van Daryl van Wouw uitkiezen (en deze ligt pas vanaf half augustus in de winkels).

Hoe ziet de auto eruit? De Ka Couture First Edition heeft een riante standaarduitrusting, die onder andere bestaat uit parkeersensoren in de achterbumper, het Connectivity Pack (Bluetooth® telefoonverbinding, Voice Control bediening en een USB-aansluiting), elektrisch bedienbare portierramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, en een krachtige radio/CD/MP3-speler met 6 speakers en een subwoofer. De Ka Couture First Edition is beschikbaar in de kleuren Piste (parelmoer metallic) en Midnight (zwart metallic) en is voorzien van extra donker getint privacy glass, een in carrosseriekleur meegespoten grille en een chromen uitlaatsierstuk. Het interieur is afgewerkt met parelmoer witte accenten, unieke vloermatten en fraaie instaplijsten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com