Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Veilig je spullen achterlaten op het strand Veilig je spullen achterlaten op het strand
  • Y-Ply relax krukje Y-Ply relax krukje
  • Moederdag cadeautip; Hydro Flask wijnfles en wijnglas Moederdag cadeautip; Hydro Flask wijnfles en wijnglas
  • s.Oliver Feels likes Summer geur s.Oliver Feels likes Summer geur
  • Voorjaarscollectie Bugatti Shoes Voorjaarscollectie Bugatti Shoes
  • Loungen op de Lamzac Hangout Loungen op de Lamzac Hangout
shoppen

Strandjurkje van LaDress

Speciaal voor de zomer heeft LaDress een heerlijk tricot overslag strandjurkje ontworpen.

ladress

Je kunt met dit jurkje uit de LaDress collectie eerst heerlijk naar het strand en daarna de show stelen op een fantastische beachparty! Er zijn 3 verschillende kleuren: sexy zwart, fris en stralend aqua of romantisch wit. Je kunt de jurkjes over je bikini dragen met bijpassende accessoires en slippertjes of je draagt haar met een skinny jeans en een paar high heels. Let the summer & the party begin.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?