Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
shoppen

Vier de lente in het Groene Hart

groene hartMet een paar mooie dagen achter de rug is het eindelijk echt merkbaar dat de lente is begonnen. Het begint te kriebelen om erop uit te trekken. Het Groene Hart, het mooie groenrijke gebied tussen de vier steden, Rotterdam, Den-Haag, Amsterdam en Utrecht, viert de maand van het Groene Hart.

Samen met je vriendinnen of kids lekker naar buiten voor een relaxed beauty dagje, amuse workshop of vaartocht over de Reeuwijkse Plassen geeft je energie. Omdat het Groene Hart zo centraal ligt ben je er zo.

Kom wandelen, fietsen, proeven, ruiken en zien wat het Groene Hart te bieden heeft. Tot 30 april staan de leukste evenementen op het programma. Alleen de site is al de moeite waard om eens te bekijken en op nieuwe “eropuit” ideeën te komen.