You are here: Home » Advertorial » Vier de lente in het Groene Hart

Vier de lente in het Groene Hart

geschreven door testman

groene hartMet een paar mooie dagen achter de rug is het eindelijk echt merkbaar dat de lente is begonnen. Het begint te kriebelen om erop uit te trekken. Het Groene Hart, het mooie groenrijke gebied tussen de vier steden, Rotterdam, Den-Haag, Amsterdam en Utrecht, viert de maand van het Groene Hart.

Samen met je vriendinnen of kids lekker naar buiten voor een relaxed beauty dagje, amuse workshop of vaartocht over de Reeuwijkse Plassen geeft je energie. Omdat het Groene Hart zo centraal ligt ben je er zo.

Kom wandelen, fietsen, proeven, ruiken en zien wat het Groene Hart te bieden heeft. Tot 30 april staan de leukste evenementen op het programma. Alleen de site is al de moeite waard om eens te bekijken en op nieuwe “eropuit” ideeën te komen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com