Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan
  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
shoppen

Vier de lente in het Groene Hart

groene hartMet een paar mooie dagen achter de rug is het eindelijk echt merkbaar dat de lente is begonnen. Het begint te kriebelen om erop uit te trekken. Het Groene Hart, het mooie groenrijke gebied tussen de vier steden, Rotterdam, Den-Haag, Amsterdam en Utrecht, viert de maand van het Groene Hart.

Samen met je vriendinnen of kids lekker naar buiten voor een relaxed beauty dagje, amuse workshop of vaartocht over de Reeuwijkse Plassen geeft je energie. Omdat het Groene Hart zo centraal ligt ben je er zo.

Kom wandelen, fietsen, proeven, ruiken en zien wat het Groene Hart te bieden heeft. Tot 30 april staan de leukste evenementen op het programma. Alleen de site is al de moeite waard om eens te bekijken en op nieuwe “eropuit” ideeën te komen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?