Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Herbruikbare bekers van KeepCup Herbruikbare bekers van KeepCup
  • Lentekriebels, kleur- en accessoiretips voor je interieur Lentekriebels, kleur- en accessoiretips voor je interieur
  • Lente interieurtips: vogels, kleuren, geuren en bloemen Lente interieurtips: vogels, kleuren, geuren en bloemen
  • Creatieve lentekriebels bij bol.com Creatieve lentekriebels bij bol.com
  • De lente komt er eindelijk aan! De lente komt er eindelijk aan!
  • Leuke tips voor de herfstvakantie Leuke tips voor de herfstvakantie
wonen

Vier de lente in het Groene Hart!!!

groene hartMet een paar mooie dagen achter de rug is het eindelijk echt merkbaar dat de lente is begonnen. Het begint te kriebelen om erop uit te trekken. Het Groene Hart, het mooie groenrijke gebied tussen de vier steden, Rotterdam, Den-Haag, Amsterdam en Utrecht, viert de maand van het Groene Hart.

Samen met je vriendinnen of kids lekker naar buiten voor een relaxed beauty dagje, amuse workshop of vaartocht over de Reeuwijkse Plassen geeft je energie. Omdat het Groene Hart zo centraal ligt ben je er zo.

Kom wandelen, fietsen, proeven, ruiken en zien wat het Groene Hart te bieden heeft. Tot 30 april staan de leukste evenementen op het programma. Alleen de site is al de moeite waard om eens te bekijken en op nieuwe “eropuit” ideeën te komen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?