You are here: Home » Fashion » Win een complete outfit!

Win een complete outfit!

geschreven door Constance

Wie wil er nu geen complete outfit winnen? En dat kan deze maand bij Royalty Fashion!

Royalty Fashion staat bekend om unieke, betaalbare en exclusieve kleding en accessoires. De nieuwe collectie is binnen, dus kan je terecht voor mooie tops, tunieken en jurkjes.En t/m 30 april kan jij, als Fashionista, ook nog eens een complete outfit winnen, en deze mag jezelf samen stellen. (De outfit kan bijv. bestaan uit een legging, een top, een sieraad, een tasje en een paar laarzen of schoenen.) Wat moet je doen om deze super prijs te winnen? Mail je meest stylish of fashionable foto naar info@royalty-fashion.com en natuurlijk moet je zelf ook de foto staan (dus geen etalagepop foto’s bijv.) en dan maak jij kans op de prijs.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com