Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
ladygadgets

Ikea Babyfoon

Heb je je hele huisraad, waaronder de babykamer, al in elkaar geschroefd met het bekende imbuss-sleuteltje van Ikea en kan je geen overgebleven schroefjes, piefjes, balkjes en tekeningen van de Paxkast meer zien?

ikea babyfoon

Dan hoef je alleen nog maar de aan/uitknop van de Patrull te vinden en de Ikea babyfoon staat aan, maw. je hoeft hem niet in elkaar te zetten. De babyfoon heeft 2 kanalen, zodat ie niet kan storen met een andere babyfoon en hij heeft een reikwijdte van 100 meter. En Ikea Familyleden krijgen ook nog eens korting op de aankoopprijs.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?