Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Reisartikelen: Toiletflesjes en zakjes Reisartikelen: Toiletflesjes en zakjes
  • Maak je smartphone beachproof Maak je smartphone beachproof
  • Test; Sony Sport Walkman Test; Sony Sport Walkman
  • Nieuwe oogmake-up collectie van Max Factor Nieuwe oogmake-up collectie van Max Factor
  • Test; Catrice Longlasting Eye Pencil Waterproof Test; Catrice Longlasting Eye Pencil Waterproof
  • Test; BaByliss For Men baardtrimmer Test; BaByliss For Men baardtrimmer
ladygadgets

De Dopper navulbare waterfles

Iedereen heeft tegenwoordig een flesje water bij zich, soms hervuld met kraan water, maar meestal wordt er een nieuw flesje gekocht. Dat kan anders en daarom komt deze zomer het winnende ontwerp van Rinke van Remortel op de markt en hij heet De Dopper.

de dopper

Met De Dopper heb je altijd je eigen, calorieloze, drankje bij je, nl. kraanwater en je zorgt er voor dat er geen nutteloze lege plastic flesjes meer worden weggegooid. (In Nederland alleen al minimaal 500.000 flesjes per dag.) De Dopper kan in vaatwasser of worden afgewassen. En je steunt ook nog eens Simavi.

Verder kan je ook de gratis Dopper app downloaden waarop je precies kunt zien waar je gratis drinkwater kunt tappen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?