You are here: Home » Gadget nieuws » De Dopper navulbare waterfles

De Dopper navulbare waterfles

geschreven door Constance

Iedereen heeft tegenwoordig een flesje water bij zich, soms hervuld met kraan water, maar meestal wordt er een nieuw flesje gekocht. Dat kan anders en daarom komt deze zomer het winnende ontwerp van Rinke van Remortel op de markt en hij heet De Dopper.

de dopper

Met De Dopper heb je altijd je eigen, calorieloze, drankje bij je, nl. kraanwater en je zorgt er voor dat er geen nutteloze lege plastic flesjes meer worden weggegooid. (In Nederland alleen al minimaal 500.000 flesjes per dag.) De Dopper kan in vaatwasser of worden afgewassen. En je steunt ook nog eens Simavi.

Verder kan je ook de gratis Dopper app downloaden waarop je precies kunt zien waar je gratis drinkwater kunt tappen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com