Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
shoppen

Janice Jazz 2010 collectie

Vorige week woensdag ben ik aanwezig geweest bij de presentatie van de allernieuwste collectie van designer Janice, in het Amsterdamse College hotel, en de ‘show’ werd gehouden in suites 108, 109 en 110.

janice

De collectie werd gepresenteerd dmv. een Tableaux Vivant, zoals de modellen die zich opmaakten voor een avondje uit, een meeting hielden of zich voorbereiden op een shopmiddagje. En alles stond in het teken van de Jazz-stijl van Janice; de geuren en de muziek, ieder onderdeel was in perfecte harmonie. De kleuren die overheersten waren zwart en blauw en de nadruk lag overduidelijk op vrouwelijkheid, maar wel in combinatie met stoer en rauwe details. De collecties van Janice hangen in luxe boetieks maar hij hanteert de rege dat er van elk ontwerp maximaal 100 stuks verkrijgbaar zijn, zodat hij toch een zekere mate van exclusiviteit handhaaft.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?