Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
shoppen

Janice Jazz 2010 collectie

Vorige week woensdag ben ik aanwezig geweest bij de presentatie van de allernieuwste collectie van designer Janice, in het Amsterdamse College hotel, en de ‘show’ werd gehouden in suites 108, 109 en 110.

janice

De collectie werd gepresenteerd dmv. een Tableaux Vivant, zoals de modellen die zich opmaakten voor een avondje uit, een meeting hielden of zich voorbereiden op een shopmiddagje. En alles stond in het teken van de Jazz-stijl van Janice; de geuren en de muziek, ieder onderdeel was in perfecte harmonie. De kleuren die overheersten waren zwart en blauw en de nadruk lag overduidelijk op vrouwelijkheid, maar wel in combinatie met stoer en rauwe details. De collecties van Janice hangen in luxe boetieks maar hij hanteert de rege dat er van elk ontwerp maximaal 100 stuks verkrijgbaar zijn, zodat hij toch een zekere mate van exclusiviteit handhaaft.