You are here: Home » Gadget nieuws » Barbie als Nerdina

Barbie als Nerdina

geschreven door Constance

Er is een tijdje geleden een vraag geweest van Mattel aan alle Barbie fans, en deze vraag was: ‘Wat voor beroep moet de nieuwe Barbie hebben?’

barbie

Barbie is ong. alles al geweest, van astronaut naar verpleegster van stewardess naar dierenartsassistente, maar een echte Nerdina was ze nog nooit. Maar daar is verandering ingekomen want je kunt nu de enige echte ‘I can be…..Computer Engineer’ Barbie bestellen. En deze Barbie komt compleet met een netbook, laptoptas, headset en mobiele telefoon, en een bril (!). En natuurlijk zijn alle accessoires roze, zoals echte Ladygadgets horen te zijn 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com