Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
shoppen

Emami jurk

Ik heb vorig jaar al eens aandacht besteed aan de Emami jurk en gastblogster Alexandra heeft nu ook het allernieuwste model aangeschaft. Hieronder lees je haar artikel.

emami

Vorig jaar was ik helemaal in mijn nopjes met de Emami-dress : ik wikkelde, knoopte, plooide en drapeerde telkens een andere indrukwekkende creatie! Altijd goed en het zat altijd lekker, maar wel even opletten bij toiletbezoek want hoe zat je ontwerp van die dag ook alweer? Ook moest ik oppassen dat ik mijn creatie niet los knoopte en zo achterover de toiletpot in slingerde maar het ging altijd goed al kreeg ik niet een keer weer dezelfde look….ik had toch ineens een overvloed aan harembroekmodellen en allerlei jurken.

Dit jaar scoort Emami met de Fickle Drapes…een wat kleinere versie waarmee je zo allerlei soorten tunieken vouwt alsof het niets is en dan kun je het ook nog in de super trendy kleur “GREIGE” bestellen (is het nou grijs of beige?). Ook spotte ik leggings en tanktube’s daardoor besefte ik me ineens dat ik met een paar van hun artikelen in mijn koffer niet alleen zeer ‘LIGHT’ travel maar ook eindeloos veel kan combineren en vergeet daarbij niet dat het ook niet kan kreuken! Op de Emami site staan al allerlei filmpjes om je op weg te helpen hoe je het beste voor de dag komt met je aanwinst!

(Emami is nu ook te bestellen via Wehkamp.nl, gr Constance.)