Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw Andrélon Zilver Care Nieuw Andrélon Zilver Care
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • Buddha to Buddha Charity Collection Buddha to Buddha Charity Collection
  • Pandora breidt haar Essence collectie uit Pandora breidt haar Essence collectie uit
  • MelanO sieraden lanceert The One collectie MelanO sieraden lanceert The One collectie
  • Buddha to Buddha Valentijnscollectie Buddha to Buddha Valentijnscollectie
shoppen

Tiffany & Co. heeft speciale Moederdagcadeaus

Ik heb bij jullie al eens eerder de speciale ‘sleutelhangers’ van Tiffany & Co. onder de aandacht gebracht.

tiffany hangers

Speciaal voor Moederdag heeft Tiffany & Co. nu de Tiffany Filigree Heart collectie en deze is geïnspireerd op 18de eeuwse sieraden. De Tiffany Filigree Heart-collectie bestaat uit hartvormige hangers waarbij 18de eeuwse sieraden uit Engeland en Frankrijk de inspiratiebron zijn geweest. De gehele collectie is te koop in 18 karaats wit goud, rosé goud of zilver met diamanten of edelstenen. De hangers zijn 7 bloemblaadjes rondom een sleutelgat en een los sleuteltje. In elk bloemblaadje zit een letter die samen de naam Tiffany vormen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?