You are here: Home » Fashion » Tiffany & Co. heeft speciale Moederdagcadeaus

Tiffany & Co. heeft speciale Moederdagcadeaus

geschreven door Constance

Ik heb bij jullie al eens eerder de speciale ‘sleutelhangers’ van Tiffany & Co. onder de aandacht gebracht.

tiffany hangers

Speciaal voor Moederdag heeft Tiffany & Co. nu de Tiffany Filigree Heart collectie en deze is geïnspireerd op 18de eeuwse sieraden. De Tiffany Filigree Heart-collectie bestaat uit hartvormige hangers waarbij 18de eeuwse sieraden uit Engeland en Frankrijk de inspiratiebron zijn geweest. De gehele collectie is te koop in 18 karaats wit goud, rosé goud of zilver met diamanten of edelstenen. De hangers zijn 7 bloemblaadjes rondom een sleutelgat en een los sleuteltje. In elk bloemblaadje zit een letter die samen de naam Tiffany vormen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com