You are here: Home » Advertorial » NIVEA laat Nederland ‘Q-tienen’

NIVEA laat Nederland ‘Q-tienen’

geschreven door testman

NiveaDe producten van NIVEA Q10plus zijn al meer dan tien jaar steun en toeverlaat van miljoenen vrouwen wereldwijd. Als het aan NIVEA ligt zal “Q-tienen” het woord van 2010 worden.

In de wandelgangen van dit verzorgingsproduct is het woord “Q-tienen” al tijden een begrip. Het staat voor een zelfbewuste levensstijl en een gevoel van innerlijke rust door uiterlijke schoonheid.

Voor deze gelegenheid heeft NIVEA vorige week de Q-tienertoer in het leven geroepen.

QtienertoerIn het kader van de Q-tienertoer trok de afgelopen week een speciale NIVEA Q10-bus met Q10-fans door Nederland. In een aantal steden vond een opvallende demonstratie plaats van Q-tieners die hun levensstijl met Nederland wilden delen. Uitgedost met spandoeken, borden, toeters, bellen en een aangename verrassing lieten de Q-tieners zien dat dit een levensstijl is die iedereen moet ervaren.

Vijftig procent van de vrouwen ervaart dat hun huid slapper en minder elastisch wordt en er rimpeltjes kunnen ontstaan. Dit komt doordat de natuurlijke aanmaak van het co-enzym Q10 vermindert. NIVEA heeft daarom Q10plus ontwikkeld om deze afname te compenseren en zo de elasticiteit te verbeteren en de huid steviger te maken. Dit stimuleert de energieoverdracht van de huidcellen en activeert het antioxidantafweersysteem.

Het vermindert het ontstaan van rimpels en een slappere huid en geeft Q-tieners een relaxt en zelfbewust gevoel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com