You are here: Home » Beauty » Nieuwe mascara’s van Estée Lauder

Nieuwe mascara’s van Estée Lauder

geschreven door Constance

Wil je meer volume op je wimpers? Ga dan snel naar de parfumeriewinkel voor een van de 3 nieuwe mascara’s van Estée Lauder.

estee lauder mascara

De Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara bevat een mix van gels, polymeer, waxes en pigmenten en deze zorgen allemaal voor het liften van de wimpers en daardoor veranderen zelfs de meest dunne wimpers in gekrulde weelderige wimpers. Deze mascara heeft ook een speciale borstel en mede daardoor krijgen je wimpers een volume met een 360 graden-effect.

De Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara is er ook in een limited edition. De limited edition komt alleen in de kleur Bold Black.

Ben je meer een fan van waterproof mascara dan is er ook de Sumptuous Bold Volume Waterproof Mascara. Nu kan je met gelifte wimpers lekker zwemmen en zonnen zonder dat je er uitziet als een ‘wasbeer’.

Een perfecte combinatie met de bovenstaande mascara’s is de Signature Eyeshadow Quad in Black Smoke. Deze oogschaduw (4 kleuren in 1 doosje) zijn perfect voor Smokey Eyes en blijven dan ook de hele dag goed zitten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com