You are here: Home » Shoppen » LaDress

LaDress

geschreven door Constance

Natuurlijk weten mijn vaste lezers ondertussen al dat ik een grote fan ben van de jurken van LaDress en dit voorjaar komt er iets nieuws uit de koker van Simone van Trojen.

ladress

Onder de naam My Little T-shirt Dress (MLTD) zijn er superleuke t-shirt jurkjes geintroduceerd en deze kan je zowel overdag als ’s avonds dragen. Zo kan je je MLTD overdag combineren met een legging of een skinny jeans en ’s avond met een paar hoge hakken of stoere laarzen. Dus als je een dagje naar het strand gaat en je hebt in de avond nog een leuke beachparty of wilt je overdag gaan shoppen en hebt daarna een chique diner, je ziet er met de MLTD altijd fashionable en stylish uit!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com