Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Etos zomer musthaves Etos zomer musthaves
  • Combineer je Bandajanas slippers met de nieuwe Wrapajanas pareojurk Combineer je Bandajanas slippers met de nieuwe Wrapajanas pareojurk
  • Ipanema with STARCK Ipanema with STARCK
  • Teva Original Summer Teva Original Summer
  • Nieuwe Bandajanas slipper, met sleehak Nieuwe Bandajanas slipper, met sleehak
  • DUO zomercollectie schoenen DUO zomercollectie schoenen
shoppen

Voorjaarscollectie van Ugg Australia

In Londen heb ik de klompjestrend al gesignaleerd (ik heb zelf al een aantal jaren verschillende modellen klompjes in mijn Imelda Schoenenkast staan) en ook Ugg Australia heeft ze in de voorjaarscollectie opgenomen.

ugg australia abbie

Model Abbie is het basismodel klompje evenals model Katerine alleen heeft deze een peeptoe (beiden in de kleuren zwart, chocolade en chestnut) en model Oliana (kleuren zwart en chestnut) heeft een bandje over de wreef en een open teen. Ben je nu meer een fan van een paar lekkere sneakers dan is het hoge model Cayha of het lage model Evera echt iets voor jou. En natuurlijk zijn er ook weer verschillende modellen (teen)slippers van Ugg Australia te koop, zoals Gypsy, Marema, Khloe en Halendi.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?