You are here: Home » Fashion » Voorjaarscollectie van Ugg Australia

Voorjaarscollectie van Ugg Australia

geschreven door Constance

In Londen heb ik de klompjestrend al gesignaleerd (ik heb zelf al een aantal jaren verschillende modellen klompjes in mijn Imelda Schoenenkast staan) en ook Ugg Australia heeft ze in de voorjaarscollectie opgenomen.

ugg australia abbie

Model Abbie is het basismodel klompje evenals model Katerine alleen heeft deze een peeptoe (beiden in de kleuren zwart, chocolade en chestnut) en model Oliana (kleuren zwart en chestnut) heeft een bandje over de wreef en een open teen. Ben je nu meer een fan van een paar lekkere sneakers dan is het hoge model Cayha of het lage model Evera echt iets voor jou. En natuurlijk zijn er ook weer verschillende modellen (teen)slippers van Ugg Australia te koop, zoals Gypsy, Marema, Khloe en Halendi.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com