You are here: Home » Shoppen » Sonia Rykiel pour H&M

Sonia Rykiel pour H&M

geschreven door Constance

Overmorgen ligt de speciale Sonia Rykiel pour H&M knitwear in de H&M winkels.

sonia rykiel pour h&m

Helaas komt deze keer Nederland er zeer karig vanaf want (in tegenstelling tot het ondergoed van Sonia Rykiel) kan je voor de Sonia Rykiel tricotcollectie alleen terecht in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Maastricht. Dus dat wordt weer eens online shoppen! De knitwearcollectie bestaat uit jurkjes/tuniekjes, truitjes en accessoires en hebben allerlei gekleurde strepen waarbij mij opviel dat geel een hoofdrol speelt. (En geel staat bijna niemand, helaas.) En ook de kleine dames worden niet vergeten, want Sonia Rykiel heeft een speciale meisjes tricotcollectie bedacht.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HQ-DjcvqN6g[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com