You are here: Home » Accessoires » Houder voor je iPhone

Houder voor je iPhone

geschreven door Constance

Ik zie aan boord van het vliegtuig veel passagiers die hun iPhone op het tafeltje neerleggen en bij ( lichte) turbulentie heb je dan kans op beschadigingen.

phonefriend

The Phonefriend is te gebruiken als standaard waardoor je, handsfree, kunt genieten van mobiele tv, video’s of foto’s. Als je hem omdraait zorgt de The Phonefriend ervoor dat je mobiele telefoon, digitale camera of iPod niet beschadigt tijdens het opladen. The Phonefriend kan als laadstation gebruikt worden door hem tussen het stopcontact en de oplader te plaatsen en het snoer draai je om The Phonefriend. Hij is opvouwbaar en daardoor makkelijk mee te nemen op reis. opladen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com