Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Stuur dit jaar een houten kerstkaart van Hallmark Stuur dit jaar een houten kerstkaart van Hallmark
  • Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting
  • Test; Smartphone accessoires Test; Smartphone accessoires
  • Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank
ladygadgets

Houder voor je iPhone

Ik zie aan boord van het vliegtuig veel passagiers die hun iPhone op het tafeltje neerleggen en bij ( lichte) turbulentie heb je dan kans op beschadigingen.

phonefriend

The Phonefriend is te gebruiken als standaard waardoor je, handsfree, kunt genieten van mobiele tv, video’s of foto’s. Als je hem omdraait zorgt de The Phonefriend ervoor dat je mobiele telefoon, digitale camera of iPod niet beschadigt tijdens het opladen. The Phonefriend kan als laadstation gebruikt worden door hem tussen het stopcontact en de oplader te plaatsen en het snoer draai je om The Phonefriend. Hij is opvouwbaar en daardoor makkelijk mee te nemen op reis. opladen

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?