You are here: Home » Fashion » Topshop in Londen

Topshop in Londen

geschreven door Constance

Gisteren ben ik naar Londen gevlogen, speciaal voor het concert van Depeche Mode vanavond in de Royal Albert Hall, maar het geeft me ook gelijk de kans om weer eens even lekker te gaan shoppen in Londen. (En dat heb ik al heel lang niet gedaan.)

topshop winkel

Een van de ‘highlights’ van mijn trip wordt toch wel de Flagshipstore van Topshop. En deze ligt op Oxford Street en is echt de moeite waard. (Ik vind de Topshop winkel in Soho, New York, maar een slap aftreksel van de Engelse winkel en ook is de collectie erg op de Amerikaanse vrouw gericht, jammer genoeg.) Natuurlijk ben ik al een paar dagen aan het speuren geweest in de online winkel, maar een ‘nadeel’ van Topshop is dat er elke week meer dan 300 nieuwe kledingstukken en accessoires worden toegevoegd, dus het kan heel goed zijn dat het door mij zo begeerde jurkje allang uitverkocht is. Maar goed, ik ga mijn hart ophalen bij de Engelse variant op H&M.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com