You are here: Home » Shoppen » Stella McCartney brillen

Stella McCartney brillen

geschreven door Constance

Naast de modellen van Paul Smith, werd ik gelijk helemaal blij en gelukkig van de brillen van Stella McCartney.

stella mccartney

De lente/zomer collectie 2010 van Stella is gebaseerd op 5 verschillende sterrenbeelden: weegschaal, maagd, tweeling, leeuw en schorpioen. De brillen zijn een combinatie van kunststof (in de kleuren zwart, paars, blauw, bruin en turquoize) en metaal (zilver, goud of gekleurd). Daarbij vind je ook combinatie met rood en creme en zelfs 3 kleuren zijn mogelijk. Ook bij Stella McCartney zijn de grote brillen de trend maar ook het bekende pilotenmodel is terug.

Ikzelf heb verschillende modellen opgehad, maar de topper (voor mij dan) is toch wel de Libra, een klassiek ‘Jacky Onassis’ model. (Oa. in het zwart, paars en rood) en de glazen (grijs, groen en paars) zijn er in het vierkant of rond.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com