Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Get the Kylie Look bij Specsavers Get the Kylie Look bij Specsavers
  • Pilat&Pilat Pilat&Pilat
  • De Rodenstock ROCCO bril is terug! De Rodenstock ROCCO bril is terug!
  • Leen Dutch Design handgemaakte sieraden Leen Dutch Design handgemaakte sieraden
  • Vitamine D bij Sunday’s Vitamine D bij Sunday’s
  • Daskalidès bonbons Daskalidès bonbons
shoppen

Stella McCartney brillen

Naast de modellen van Paul Smith, werd ik gelijk helemaal blij en gelukkig van de brillen van Stella McCartney.

stella mccartney

De lente/zomer collectie 2010 van Stella is gebaseerd op 5 verschillende sterrenbeelden: weegschaal, maagd, tweeling, leeuw en schorpioen. De brillen zijn een combinatie van kunststof (in de kleuren zwart, paars, blauw, bruin en turquoize) en metaal (zilver, goud of gekleurd). Daarbij vind je ook combinatie met rood en creme en zelfs 3 kleuren zijn mogelijk. Ook bij Stella McCartney zijn de grote brillen de trend maar ook het bekende pilotenmodel is terug.

Ikzelf heb verschillende modellen opgehad, maar de topper (voor mij dan) is toch wel de Libra, een klassiek ‘Jacky Onassis’ model. (Oa. in het zwart, paars en rood) en de glazen (grijs, groen en paars) zijn er in het vierkant of rond.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?