Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • Salontafel en poezenmand in één Salontafel en poezenmand in één
  • Nieuwe IKEA PS Collectie Nieuwe IKEA PS Collectie
  • Meubels van karton Meubels van karton
  • IKEA barbecue IKEA barbecue
  • HEMA meubels HEMA meubels
ladygadgets

iTable

Als grote fan van je Ipod of Iphone kan deze salontafel niet ontbreken in je huiskamer. Het enige wat je nog nodig hebt, is een redelijk budget (prijs is op aanvraag). Toch wil ik hem je niet onthouden, want cool en mooi is hij wel. Hij werd gepresenteerd op de beurs in Milaan als nieuw concept. Van dezelfde ontwerper is er bijvoorbeeld ook een Pacman boekenkast.

012110_rg_iPodTables_01
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?