You are here: Home » Fashion » Valentijnsactie bij Dresses Only

Valentijnsactie bij Dresses Only

geschreven door Constance

Een van mijn favoriete webwinkels, Dresses Only, heeft een speciale Valentijnsactie!

dresses only

De legende vertelt dat Valentijnsdag in het leven is geroepen om de Lupercalia, een oud Romeins vruchtbaarheidsfeest, te vervangen. Maar tegenwoordig is 14 februari gewoon dé dag om eindelijk contact te zoeken met je geheime liefdeof om quality time met je vriendje door te brengen. Welke plannen je ook hebt, één ding is zeker: jij wilt er onweerstaanbaar (lekker) uitzien. Dresses Only biedt uitkomst met een uitgebreid assortiment prachtige jurkjes van oa. Just B, SuperTrash, MbyM, Modström en Aaiko. Ook vind je vestjes, jasjes, corrigerende ondermode, shapewear en leggings om jouw outfit perfect af te stylen en iedere man om je vinger te winden!

Speciaal voor Valentijnsdag geeft Dresses Only van 8 t/m 14 februari 20% korting op haar gehele assortiment. Vul de code Valentine in bij je bestelling en de korting wordt automatisch verrekend.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com