You are here: Home » Columns » Lederen vloer nieuwste natuurmateriaal

Lederen vloer nieuwste natuurmateriaal

geschreven door Constance

Lederen vloer: degelijk, luxueus en tikje extravagant.

lederrestanten

Opvallend in onze samenleving is het toenemende gebruik van mooie, kwalitatieve, milieuvriendelijke materialen en producten.
Leer is van oudsher een edel materiaal dat ons al millennia heeft overtuigd van zijn vele positieve eigenschappen. Zo is leer beschermend, prettig om aan te raken, stabiel en toch elastisch, heeft het een lange levensduur, is sterk belastbaar en makkelijk in onderhoud.

Wereldwijd maken wij gebruik van lederen producten, denk aan je schoenen, handschoenen, handtas, lederen jas, motorpak of aan je bankstel. Leder is een sterk materiaal en houd zich goed in de meest barre omstandigheden, is brandwerend, vochtwerend, geluidsdempend en herbruikbaar.

Bij een persoonlijke woonstijl past een interieur met lederaccenten dat een tikje extravagantie combineert met klassieke degelijkheid. Zelf ben ik een echte leer liefhebber en in mijn interieur staan dan ook glad lederen eetkamerstoelen en geschuurde lederen fauteuils met hockers. De combinatie van glad en geschuurd leder geeft een extra accent aan mijn woonkamer.
Het is dan ook fantastisch om te ontdekken dat leder het nieuwste materiaal op het gebied van natuurvloeren is. Met deze vloeren kun je een eigen persoonlijke stijl en smaak etaleren. Leder is een natuurproduct en naarmate de vloer ouder wordt, wordt deze nog mooier, de kleuren worden dieper en de kenmerken van het gebruik worden een deel van het leven, wat de vloer een eigen identiteit geeft. Daarnaast is het een zeer sterk en hoog belastbaar product wat voor een vloer vaak de beste eigenschap is.

leder laminaat

Een lederen vloer is eenvoudig te onderhouden, word als laminaat geleverd en zwevend gelegd. Het clicksysteem zorgt voor een stevige verbinding en kan later eventueel verhuisd en verlegd worden. De lederen vloer is geschikt voor zwaar woongebruik, vloerverwarming en kan toegepast worden voor het inrichten van winkel, praktijk en hotel.

Tredford bekend van het alom bekende tredford tapijt introduceerde dit nieuwe en revolutionaire vloertype met als basis leder. Veledo lederen vloeren hebben als basismaterialen; leer, HDF panelen, kurk en latex producten op natuurlijke basis. De toplaag is gemaakt van leervezels wat een restproduct is vanuit de leer industrie. De speciale oppervlaktebehandeling op basis van natuurlijke oliën en wax maakt deze vloer bijzonder sterk, robuust en gemakkelijk in onderhoud.
Je kunt kiezen uit vier verschillende motieven – croco, torro, buffalo en angus – in verschillende kleuren.

Croco is een opvallende, elegante, exotische en spannende lederen vloer zonder opdringerig aanwezig te zijn. De keuze bestaat uit de kleuren, lichtbruin, donkerbruin en zwart.

Lederen vloer Croco

Torro is een lederen vloer met een eenvoudig ritmisch motief dat het warme, met liefde gekozen en stijlvolle karakter van het interieur benadrukt. Leverbaar in 5 kleuren, van licht tot donkerbruin en van antraciet tot zwart.

Lederen vloer Torro

Buffalo heeft een structuur die je optisch verleid tot het zien van meer ruimte.
Het is een tijdloze lederen vloer in een lichte of donkere uitvoering.

Lederen vloer Buffalo

Angus is met zijn authentieke structuur een lederen vloer met opvallend veel expressie in het interieur.
De keuze is een licht of donkere uitvoering.

Lederen vloer Angus

Elk vloerdeel is ca. 90 cm lang en 30 cm breed met een totale dikte van ca. 11 mm.                                                                                                                                               Adviesverkoopprijs:   82,50 euro / m2. ( inclusief BTW)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com