Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Hollands Next Top Model winnares Akke Marije lanceert parfum ‘It’s me Akke Marije’ Hollands Next Top Model winnares Akke Marije lanceert parfum ‘It’s me Akke Marije’
  • Meld je aan voor de  Fjällräven Polar 2017 Meld je aan voor de Fjällräven Polar 2017
  • Modelabel s.Oliver lanceert geur voor haar & hem Modelabel s.Oliver lanceert geur voor haar & hem
  • Teva Original Summer Teva Original Summer
  • Nieuw parfum van Embryolisse; Eau Parfumante Nieuw parfum van Embryolisse; Eau Parfumante
  • Jo Malone in Amsterdam Jo Malone in Amsterdam
shoppen

Pure DKNY

Ik heb vorige week een artikel geschreven op bytom.nl over pureDKNY.

puredkny

Met de aankoop van pureDKNY steun je ook nog eens een goed doel, nl. CARE. En in dit geval zijn dat de vanilleboon boeren (dit zijn voornamelijk vrouwen) in Uganda. Want een ingredient van pureDKNY is nl. vanille.

Nu kan je, online, je eigen pureDKNY plant laten groeien en tevens kom je gelijk meer te weten over pureDKNY. En, als klap op de vuurpijl, maak je ook nog eens kans op een mooie prijs en heb  je gelijk de kans om de wereld een beetje mooier en beter te maken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?