You are here: Home » Gadgets » Pure DKNY

Pure DKNY

geschreven door Constance

Ik heb vorige week een artikel geschreven op bytom.nl over pureDKNY.

puredkny

Met de aankoop van pureDKNY steun je ook nog eens een goed doel, nl. CARE. En in dit geval zijn dat de vanilleboon boeren (dit zijn voornamelijk vrouwen) in Uganda. Want een ingredient van pureDKNY is nl. vanille.

Nu kan je, online, je eigen pureDKNY plant laten groeien en tevens kom je gelijk meer te weten over pureDKNY. En, als klap op de vuurpijl, maak je ook nog eens kans op een mooie prijs en heb  je gelijk de kans om de wereld een beetje mooier en beter te maken.

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Tweets die vermelden Hippe elektrische stadsfiets - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 8 november 2010 - 11:39

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Stephan Fellinger, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Hippe elektrische stadsfiets: Er is wederom een hippe en trendy designer fiets geïntroduceerd, de Gocycle. Deze … http://bit.ly/afpGVR […]

Reageer
Tweets die vermelden Hippe elektrische stadsfiets - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 8 november 2010 - 11:39

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Stephan Fellinger, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Hippe elektrische stadsfiets: Er is wederom een hippe en trendy designer fiets geïntroduceerd, de Gocycle. Deze … http://bit.ly/afpGVR […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com