You are here: Home » Accessoires » Ook voor boys; HuishoudApp

Ook voor boys; HuishoudApp

geschreven door Constance

Housekeeper

Eens in de zoveel tijd verschijnt er een app voor de Iphone waar ik hartelijk om moet lachen en die nog nuttig is ook. Deze app houdt precies bij wanneer je welke huishoudelijke klussen moet (wilt?) doen. Denk daarbij niet alleen aan die dagelijks terugkerende klusjes maar juist ook aan het nalopen van je rookmelder of het dichtdraaien van de buitenkraan als het winter wordt.

Je kan notificaties krijgen via sms of email.Ook leuk; het mobiele nummer van je huisgenoot invoeren 😉 of juist van je schoonmaker. De app (Housekeeper) zegt zelfs dat je er geld mee kan besparen. Hij is verkrijgbaar in de Nederlandse Appstore en kost 1,59 euro.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com