Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan
  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
ladygadgets

Ook voor boys; HuishoudApp

Housekeeper

Eens in de zoveel tijd verschijnt er een app voor de Iphone waar ik hartelijk om moet lachen en die nog nuttig is ook. Deze app houdt precies bij wanneer je welke huishoudelijke klussen moet (wilt?) doen. Denk daarbij niet alleen aan die dagelijks terugkerende klusjes maar juist ook aan het nalopen van je rookmelder of het dichtdraaien van de buitenkraan als het winter wordt.

Je kan notificaties krijgen via sms of email.Ook leuk; het mobiele nummer van je huisgenoot invoeren 😉 of juist van je schoonmaker. De app (Housekeeper) zegt zelfs dat je er geld mee kan besparen. Hij is verkrijgbaar in de Nederlandse Appstore en kost 1,59 euro.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?