You are here: Home » Beauty » Hairextensions

Hairextensions

geschreven door Constance

Nav. het artikel over de Balmain haarextensions kreeg ik een email van Beauty by Roos. En het toeval wil dat Beauty by Roos op ong. 50 meter loopafstand van mijn huis zit, op de Zuidsingel in Amersfoort.

beauty by roos

Aangezien ik een ‘maagd’ ben op het gebied van hairextensions was ik erg benieuwd hoe de wereld van de hairextentions in elkaar steekt. Bij Beauty by Roos worden 3 merken verkocht: Great Lengths (het nr. 1 merk, maar wel kostbaar), Balmain (de topper als je iets meer geld te besteden hebt) en Socap Original (goede prijs/kwaliteit verhouding voor de kleinere beurs). Alle 3 de merken werken met echt (Indiaas) haar. Bij Balmain en Socap Original worden de waxjes met een warmtetang aan je eigen haar ‘versmolten’ terwijl bij Great Lengths de strengen haar dmv. geluidsgolven aan je eigen haar wordt vastgemaakt.

Hairextensions blijven soms wel een paar jaar zitten, als je ze niet verwijderd, maar aangeraden wordt om ze na 3 tot 4 maanden te vervangen zodat evt. haarschade voorkomen wordt. Eerst wordt de lengte en de kleur van de extensions bepaalt. En dan kan je kiezen voor volume of voor volume en verlenging. Je haar wordt altijd gewassen bij Beauty by Roos en als je je eigen haar kleurt, moet dat maximaal 5 dagen van te voren gedaan zijn. Daarna wordt je haar gedroogd en worden de extensions in je haar gezet. Als alle hairextensions in je haar zitten wordt je haar in model gesneden.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qeCJokGT1J4[/youtube]

De prijzen hangen af van het merk extensions dat je kiest, de hoeveelheid (alleen volume is goedkoper dan volume en verlenging) maar de prijzen zijn inclusief wassen, drogen, snijden en je krijgt 3 maanden garantie. Ook heeft Beauty by Roos een abonnement voor 3 of 12 maanden. Bij een 12 maanden abonnement betaal je elke maand een vast bedrag en voor dat bedrag krijg je 3x per jaar nieuwe extensions, worden de oude extensions verwijderd en krijg je ook alle haarverzorgingsproducten erbij. (En dat kan al vanaf euro 60,- per maand.)

Op de website van Beauty by Roos kan je een groot aantal voor en na foto’s en video’s bekijken en voor elk type en lengte haar zijn er extensions. En mocht je gewoon eens voor een avondje uit lang haar willen dan zijn er ook de zgn. Clip In Extensions van Balmain. (En daar kom ik binnenkort op terug.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com