You are here: Home » Shoppen » Amsterdam International Fashion Week, show Bibi van der Velden

Amsterdam International Fashion Week, show Bibi van der Velden

geschreven door Constance

De laatste show die gisteren plaatsvond tijdens de AIFW 2010, was de show van sieradenontwerpster Bibi van der Velden. En zij had groots uitgepakt!

bibi van der velden

Haar collecties liggen oa. bij de Bijenkorf, en deze zijn meer ‘mainstream’, zeker in vergelijking met de collectie die ik gisterenavond heb gezien. Je kunt deze sieraden meer scharen onder ‘haute-couture’ want geheel draagbaar was het niet (voor mij althans) maar wel zeer kunstzinnig en artistiek. Ik vond het wel getuigen van lef en durf en ik weet zeker dat deze show op een internationale catwalk het zeer goed zou doen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jVKRWY7G-G8[/youtube]

Ik vond deze sieraden van Bibi van der Velden aan de ‘heftige’ kant en ik neig dan ook meer naar haar pret-a-porter collectie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com