You are here: Home » Gadgets » Samsung Diva

Samsung Diva

geschreven door Constance

Gisterenavond was ik te gast bij de uitreiking van de allernieuwste Samsung Ladyphone: de Diva!

samsung diva

Aangezien dit een wit model is, waren de gasten voornamelijk in het (winter)wit gekleed of droegen witte accessoires. ‘Gezicht’ van de Samsung Ladyphones, Yfke Sturm, werd als een echte Diva naar binnen gedragen en kreeg, samen met presentatrice Quinty Trustfull, als 1e Diva’s de telefoon uitgereikt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hfqYzxq9Ib8[/youtube]

Natuurlijk heeft Samsung ook deze keer weer een speciale actie bedacht, en deze keer ism. tassenontwerper Omar Munie. Je krijgt bij aankoop van een Samsung Diva een tassen- en een mobiele telefoonhanger cadeau en maak je ook kans op een Omar Munie tassenworkshop. (Deze workshop hebben de Diva’s Caroline Tenssen, Inge de Bruin, Kim Feenstra, Edsilia Rombley, Yfke Sturm en Quinty Trusfull ook gevolgd.)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pNF88kTOtjE[/youtube]

Ik ben ook, als shoppen.blogo.nl-diva, verrast met zo’n mooie witte Samsung Diva Ladyphone en er zitten allerlei programma’s op die speciaal voor vrouwen bedacht zijn. Oa. een fotoprogramma waarbij je je foto’s kunt retoucheren of je kunt fotograferen met het zgn. Lomo effect. Verder zit er een boodschappenlijstje in, en speciaal voor de veiligheid, een zgn. fake-call of SOS-berichten functie. En natuurlijk kan je ook je eigen muziekcollectie beluisteren want je kunt een 16 GB micro SD kaart in je toestel stoppen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com