You are here: Home » Gadget nieuws » Samsung Diva

Samsung Diva

geschreven door Constance

Gisterenavond heeft Samsung, tijdens de AIFW, haar nieuwste Ladyphones geïntroduceerd, de Diva.

diva

Onder het genot van een glas champagne en lekkere hapjes, mocht ladygadgets.blogo.nl, aanwezig zijn bij deze spectaculaire lancering. De dresscode was ‘fashionable white’ en bijna alle gasten hadden witte kleding aan. Het gezicht van de Samsung Ladyphones, Yvke Sturm, werd op een platform binnen gedragen (zoals ze zelf zei, als een echte Diva) en daarna volgde de introductie van de Diva lijn. Presentatrice Quinty Trustfull en Yvke kregen als 1e Diva’s de nieuwe telefoon uitgereikt. Daarna werden de spotlights gericht op tassenontwerper Omar Munie, want hij heeft bij de Diva telefoons een tassenhanger en een mobiele telefoonhanger ontworpen. En ook kregen de Diva’s (Inge de Bruin, Caroline Tensen, Kim Feenstra, Edsilia Rombley, Yfke Sturm en Quinty Trustfull) de door hen zelf ontworpen Omar Munie tas mee naar huis, die zij tijdens een workshop hebben gemaakt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hfqYzxq9Ib8[/youtube]

Ik ben ook een van de gelukkige Diva’s die met een Samsung Diva (S7070) naar huis is gegaan. De Ladyphones zijn de ideale telefoons voor fashionista’s en zitten functie’s op die speciaal voor vrouwen zijn ontwikkeld. Zo kun je met het ‘Beauty Effect’ je foto’s bewerken waardoor je er op elke foto schitterend uit ziet en kan je gebruik maken van het ‘Lomo Effect’ voor artistieke foto’s. Verder zitten er speciale lettertypes op de Diva en kan je gebruik maken van een wishlist, etiquette mode en natuurlijk zit ook op de Diva en speciale LadyPhone widget.
De Samsung S7070 is parelwit, met aan de achterkant een doorstikte cover. Er zit een 3.2 megapixel camera op en laten je vrienden, dmv. de Pop-up SNS, je weten wanneer ze hun updates plaatsen op Facebook en MySpace. En zit je in de problemen, dan maak gebruik van de SOS Message of Fake Call. De Wishlist is perfect als boodschappenlijst en dmv. de Etiquettemode zet je je mobieltje gelijk op stil. De Samsung S5150 is gemaakt van glanzend zilver in een clamshell model. Het LED display licht op als je een bericht of telefoontje binnenkrijgt. Ook dit model heeft dezelfde functies die je ook op de S7070 vindt.


Je betaalt euro 249,- per toestel, incl. de tassen- en mobiele telefoonhanger van Omar Munie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com